RESTAURANT MIZO

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 305 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Mizo. Meer weten? Ontdek meer

17 feb 2024 om 20:17 De friet en de inktvisringen waren koud maar we hadden het in de oven gedaan en het was heerlijk
16 feb 2024 om 20:05 De pokebowl was weer heerlijk
16 feb 2024 om 19:55 De warme gerechten waren wederom koud. Die bestellen we de volgende keer niet meer. De sushi is echt overheerlijk!
14 feb 2024 om 20:00 Lekker gegeten, de gyoza en biefstuk in teriyaki zijn onze favoriet. Bezorging was mooi op tijd. Ik mis persoonlijk wel de pokebowl met kip die huidig iet meer op de kaart staat, zou fijn zijn als die terugkomt
27 jan 2024 om 20:51 Zoals altijd geweldig lekker eten. Wij bestellen maandelijks. Omdat wij 18:30 wilde eten, bestelde wij de levering om 18:00, bezorging is altijd minimaal 20 minuten later dan besteld.
19 jan 2024 om 20:52 Altijd heerlijk eten hier
17 jan 2024 om 19:47 Bezorger was te laat maar had goede reden.
13 jan 2024 om 20:49 Eten was niet de bestelde bowl voor nu zo gelaten. De smaak was goed
2 jan 2024 om 19:50 Ondanks het slechte weer, toch alles op tijd
31 dec 2023 om 11:11 Eten zoals altijd heerlijk. Bezorging 20 minuten later dan afgesproken.
28 dec 2023 om 22:08 Gevraagd zsm te bezorgen. Het duurde erg lang dus toch maar Mizo gebeld. Dame aan de lijn gaf aan dat het erg druk was, zou een 1/2 uur later bezorgd worden. Bezorger was nog niet onderweg . Mijn man is zelf richting Mizo gegaan om de bestelling op….
28 dec 2023 om 20:43 Hoe het eten gaat smaken als het nog bezorgd wordt weet ik niet. Restaurant niet meer te bereiken en mijn bestelling is al 45 minuten te laat. Best boos wel nu